A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Сьогодні Всесвітній день протидії торгівлі людьми.

Дата: 30.07.2020 08:57
Кількість переглядів: 286

Фото без опису


Про помилковість твердження, що торгівля людьми відбувається тільки в «бідних» країнах, сьогодні навіть не потрібно і говорити. На жаль, ця проблема актуальна і в нашій країні.
Для торгівлі людьми не існує кордонів.

Сьогодні активну участь у протидії торгівлі людьми беруть представники різних державних органів влади, міжнародні партнери. Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини досягли певних позитивних результатів у цій сфері.
За цей рік вже 10 викритих злочинів. Це і «творці реабілітаційних центрів», де утримувались люди у рабстві. Та трафікери, які переправляли за кордон молодих жінок у сексуальне рабство.

Є різні варіанти торгівлі людьми, злочини особливої тяжкості, де моральність – поза людським усвідомленням. Серед них трудова та сексуальна експлуатація, використання у проституції та порнобізнесі, примусове жебрацтво та примусове втягнення у злочинну діяльність, примусове вилучення органів, продаж дитини та сурогатне материнство.

Але наша нетерпимість, громадське усвідомлення цієї проблеми дуже важливе для всього суспільства сьогодні. Зупинимо торгівлю людьми разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень