Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Останнім часом на сторінках різних Богуславських груп та місцевого радіо активно висвітлюється інформація про те, що за роки перебування В. М. Дяченка на посаді міського голови нічого не зроблено

Дата: 07.08.2020 15:03
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

Останнім часом на сторінках різних Богуславських груп та місцевого радіо активно висвітлюється інформація про те, що за роки перебування В. М. Дяченка на посаді міського голови нічого не зроблено. Розуміючи, що працівники Богуслав ФМ зовсім молоді і можливо минулі роки не так активно слідкували за тим, що відбувалось в місті подаємо дані того, що ж саме було зроблено. Населення міста і ОТГ має право вирішувати самостійно, порівнюючи інформацію отриману з різних джерел.

2011 – 2015 року

В місті виконано: капітальний ремонт дорожнього покриття ЧАСТИН вулиць Богуславка, Шкільна, Фабрична, Петровського, Стадіонна, П. Запорожця, 1-го Травня, Корсунська, Чапаєва, Корнійчука, Вишнева, асфальтування двору БСШ № 3, Малишка, Інтернаціональна, Горького, Миколаївська - «заїзди в двори та тротуари», Шевченка, Чайковського, Робоча, Бородіна, Урицького, Л.Українки, Дзержинського, Коцюбинського, Я.Мудрого (заїзд в базар), Гагаріна, Гоголя, Ярова, Діамантова, Яблунева ,Островського, Ватутіна, 40 років Перемоги, Польова та заїзд до будинку 4412, Степана Васильченка, Франка біля Приватбанку, асфальтування дороги на території районної лікарні.

За період 2011- 2015 роки відновлено роботу близько 350 світлоточок на вулицях міста та проведено реконструкцію системи вуличного освітлення вулиць Петровського, провулок Петровського, Богуславка, Щорса, Свердлова, Глухий Яр, Гоголя та прилеглих вулиць. Також частково відновлено освітлення на вулицях: П.Запорожця, Корсунська, Яблунева, Комсомольська, Жуковський узвіз, Садова, Дачна, Озерна, пров. Польовий, Пушкіна, Корольова, Дзержинського, Я.Мудрого, Гагаріна, Ватутіна, Ярова, С.Васильченка, Райдужна, М.Гризун, Дачна, Б. Хмельницького, Фруктова, Вишнева, Лісна. Поточний ремонт вуличного освітлення центральних вулиць міста Франка, Миколаївська, Шевченка. Всіх парків та скверів міста.
Протягом 2011- 2015 років проведено комплекс робіт: Встановлення дитячого майданчика на вул. П. Запорожця; благоустрою території міських кладовищ (розчистка, відновлення огорожі); встановлення дитячого майданчика на вул. Вишнева 28; ліквідація стихійного озера по вул. Корсунська, вул. Яблунева біля кладовища, чистка парку біля меморіалу, вирізка вражених паразитами (омелою) дерев; встановлення дитячих майданчиків по вул. Миколаївська 96, 142. Встановлення дитячого майданчика по вул. Франка (площа Ярослава Мудрого). Встановлення спортивного майданчика по вул. Острів (Казка). Встановлення урн та контейнерів для роздільного збору сміття по вул. Миколаївська, Шевченка, Франка, Корсунська, встановлення поручнів по вул. К.Маркса, Трудова, Свердлова, ремонт та встановлення автобусних зупинок, благоустрій території біля очищеної водойми по вул. Лугова, Франка, підрізка фаутних дерев по вул. 40 р. Перемоги, благоустрій території по вул. Острів (пам’ятник Марусі-Богуславці), будівництво фонтану біля РБК, благоустрій території вул. Острів (Казка), будівництво та проведення робіт з благоустрою території церкви біля лікарні (за фінансової підтримки Гавриленка Петра Миколайовича), благоустрій території міських пляжів, розчищення водойми річки Богуславка, ставка (меблева фабрика), ремонт громадських криниць по вул. Коцюбинського, Миколаївська, 28, вул. П. Запорожця, Петровського.

Протягом 2011-2015 років в місті було проведено: Роботи з капітального ремонту та реконструкції ДНЗ №1, №4, №5, №6, капітальний ремонт адмін. приміщення міської ради (екстер’єр), була надана субвенція районному бюджету для проведення робіт з капітального ремонту приміщення ЗОШ № 3, № 2 та комунального закладу «Богуславський районний «ЦПМСД» по заміні вікон на енергозберігаючі.

Також, підтримку отримали комунальні підприємства міста.
Проводились роботи з модернізації новоствореного підприємства «Богуславводоканал». Морально і фізично застаріле обладнання замінювалось на сучасне, проводились капітальні ремонти, будівництво. Починаючи з 2013 року на підприємстві встановлено твердопаливні котли, проведена реставрація другої лінії аеротенок, будівництво огорожі водозабору, очистка РЧВ. Виконані роботи з заміни напірного колектора мережі водовідведення з вулиці Мисайлівська на вулицю Заросянська (перехід через річку Рось), замінили насосне обладнання КНС № 1 по вулиці Мисайлівській, реконструкція внутрішніх очисних споруд аераційної системи міста, заміна самозливного колектора діаметром 300 очищених стоків очисних споруд, заміна насоса КНС очисних споруд міста Богуслава, реконструкція КНС по вулиці Корсунська, реконструкція та заміна мережі по скиду очищених стоків від очисних споруд міста Богуслав Богуславського району.

За сприяння міського голови та фінансової підтримки народного депутата України Онищенка Олександра Романовича було встановлено дитячі майданчики по вул. Шевченка, Свердлова, Стадіонна, Ватутіна. Завдяки спільній роботі з нашими депутатами обласної ради Резніченком Анатолієм Леонідовичем і Максименком Володимиром Миколайовичем ( 2010 – 2015) змогли «вибити» та отримали для Богуславської ЖЕК спецтехніку : трактор «Борекс» з навісним обладнанням (причіп, щітка, ковш, лопата, лійка), автомобіль для перевезення побутових відходів на базі ГАЗ 53, багатофункціональний автомобіль для збирання перевезення побутових відходів на базі автомобіля «ТАТА» з маніпулятором, бульдозер ДТ 170. Останній раз техніку для потреб Богуславської ЖЕК закупляли в далекому 1986 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень