A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Останнім часом в сільських  регіонах Держави соціальна напруга сягнула критичного показника через закриття поштових відділень

Дата: 28.08.2020 13:46
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

Останнім часом в сільських  регіонах Держави соціальна напруга сягнула критичного показника через закриття поштових відділень, що керівництво АТ «Укрпошта» пояснює їх нерентабельністю. Найбільш потерпають пенсіонери та громадяни,  які отримують соціальні допомоги через сільські поштові відділення. Адже у складній економічній ситуації в країні питання своєчасності та надійності отримання коштів для пенсіонерів є першочерговим. До того ж, Укрпошта виплачує пенсії з доставкою додому. Людям похилого віку не потрібно витрачати зайвий час на пошуки потрібного банкомату, в якому може бути недостатньо грошей, або який може не працювати. Та й не кожен вміє користуватись послугами банкомату. Пенсіонери зі стажем знають, що листоноша не тільки принесе гроші, а й на дому може прийняти комунальні платежі, оформити передплати на газети та журнали, а якщо є потреба, доставити товари першої необхідності, поповнити рахунок мобільного оператора тощо. Неабияке значення для багатьох пенсіонерів має і живе спілкування, адже листоноша – це людина, яка і порадить, і допоможе. З рештою у віддалених селах пошта є соціальним майданчиком, острівком цивілізації і можливістю спілкування. Виключенням не є  і населені пункти нашої громади та району.

Слід зазначити, що Акціонерне Товариство «Укрпошта» намагається постійно вдосконалювати свою роботу та систему  управління. В рамках цієї роботи і було проведено доєднання сільських поштових відділень Миронівського, Богуславського, Обухівського районів в управління Кагарлицького Центру поштового зв’язку. Щоб не закривати сільські відділення  -  створюють 10 бригад пересувних відділень поштового зв’язку, 4 із яких закріплюють за нашим районом. До бригади входять: начальник поштового відділення, водій та поштар. Їх робота буде проводитись наступним чином – начальник працює в стаціонарному відділенні, а водій і поштар розвозять кореспонденцію та пенсійні виплати по адресатах. Для зручності уже змінено графіки виплат пенсій (повулично).

На прохання керівництва Кагарлицького поштового відділення 27 серпня 2020 року відбулася нарада за участю начальника цього відділення та представників Богуславської райдержадміністрації, Богуславської та Медвинської ОТГ, сільських голів району, в.о. старост ОТГ. Присутні були ознайомлені  із графіком роботи  пересувних відділень поштового зв'язку  на території Богуславського району. Запрошені мали змогу задати питання та отримати на них відповіді. Проте, на папері і на словах все виглядало вдало та ідеально, як це буде на практиці ……. особливо при несприятливих погодніх умовах, сільських вулицях, під’їздах до сіл ….

Надаємо графік роботи пересувних відділень поштового зв'язку

на території Богуславського району

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень