A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Звернення КП БМР «Богуславводоканал» до абонентів.

Дата: 16.12.2020 15:41
Кількість переглядів: 511

 

 

  КП БМР «Богуславводоканал»  звертає вашу увагу на те, що тариф на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для І групи споживачів (населення) востаннє переглядався ще в серпні 2018 року.

   Вже на дату затвердження даний тариф покривав собівартість надання послуг лише на 87 %, через що Богуславською міською радою було прийняті рішення  про відшкодування різниці в тарифах за рахунок місцевого бюджету  на загальну суму 1137,1 тисяч гривень у 2018 році, 1220 тисяч гривень – у 2019 році та 2963,4 тисяч гривень – у 2020 році.

  Враховуючи значне зростання  складових тарифу протягом періоду їх дії, зокрема збільшення вартості  електричної енергії ( на 48%) та розміру мінімальної заробітної плати ( на 61 %), розмір суми, необхідної для відшкодування різниці в   тарифах  протягом 2021  року, становить  5115,4 тисяч гривень.

  Враховуючи зазначене вище, КП БМР «Богуславводоканал» звертатиметься до Богуславської міської ради з проханням  здійснити стовідсоткове  відшкодування різниці в тарифах на 2021 рік, або ж  надати  часткове відшкодування за умови часткового підняття діючого тарифу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень