A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Конкурс на заміщення вакантних посад  соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Дата: 06.01.2021 11:51
Кількість переглядів: 811

Повідомлення

про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

 соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

 

Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради,  що знаходиться за адресою: м.Богуслав, вул. Святогірська, 54, тел. 5-15-48 оголошує конкурс на заміщення вакантних посад, а саме:

- начальника відділу соціального захисту населення;

- спеціаліста.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника відділу: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за відповідним напрямом професійного спрямування, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері.

Вимоги до кандидатів на посаду спеціаліста: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за відповідним напрямом професійного спрямування, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надається за тел. 5-15-48  або під час особистого прийому  щоденно, з 8.00 до 16.00. (приміщення Богуславського НВО «Ліцей № 3 – Мала академія наук»)

Документи приймаються протягом 30 календарних  днів із дня виходу публікації про оголошення конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень