A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

До уваги власників (співвласників) квартир та інших вбудованих приміщень, в тому числі квартир, в яких влаштоване автономне опалення!

Дата: 03.02.2021 08:30
Кількість переглядів: 458

    КП БМР «Богуславтепловодопостачання» повідомляє про початок формування тарифів на теплову енергію та процедури заключення нових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії.

   Відповідно до ч. 1 ст. 12 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» надання житлово-комунальних послуг здійснюється виключно на договірних засадах. Укладення договору про надання послуг теплопостачання є обов’язком споживача. 

 

    Відповідно до Прикінцевих та перехідних положень Закону «Про житлово-комунальні послуги» співвласники багатоквартирних будинків незалежно від обраної ними форми управління багатоквартирним будинком зобов'язані прийняти рішення про модель організації договірних відносин з виконавцями комунальних послуг, а виконавці комунальних послуг - укласти із такими співвласниками договори.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/830-2019-п#n244

   На підставі до внесених змін, які внесено згідно із Законом України від 30.03.2020 р. N 540-IX до п. 4 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про житлово–комунальні послуги,

   Не пізніш як протягом п'яти місяців з дня завершення заходів щодо запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), передбачених карантином, встановленим Кабінетом Міністрів України, співвласники багатоквартирних будинків незалежно від обраної ними форми управління багатоквартирним будинком зобов'язані прийняти рішення про модель організації договірних відносин з виконавцями комунальних послуг щодо кожного виду комунальної послуги згідно з частиною першою статті 14 цього Закону, а виконавці комунальних послуг - укласти із такими співвласниками договори про надання відповідних комунальних послуг відповідно до обраної співвласниками моделі організації договірних відносин.
Якщо співвласники багатоквартирного будинку самостійно не оберуть одну з моделей організації договірних відносин, між виконавцем відповідної комунальної послуги та кожним співвласником після встановленого терміну буде укладено індивідуальний договір про надання комунальної послуги з урахуванням особливостей, визначених ч. 7 ст. 14 Закону «Про житлово-комунальні послуги».

   Для того, щоб укласти або переукласти договір необхідно звернутися власнику/співвласнику або повнолітнім членам сім'ї, які зареєстровані в квартирі, до абонентської служби підприємства, яка знаходиться за адресою:

      

     Київська обл., м.Богуслав, вул. Польова 46-А, тел.(04561) 5-31-90, 4-30-75

 

     Адміністрація КП БМР «Богуславтепловодопостачання»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень