A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад виконавчого комітету Богуславської міської ради

Дата: 04.03.2021 08:53
Кількість переглядів: 741

«Виконавчий комітет Богуславської міської ради,  що знаходиться за адресою: м.Богуслав, вул. Франка Івана, 4, тел. 5-34-54 оголошує конкурс на заміщення вакантних посад  відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, інфраструктури та цивільного захисту населення виконавчого комітету Богуславської міської ради, а саме:

  • начальника відділу;
  • провідного спеціаліста – 2 штатні одиниці;
  • спеціаліста 1 категорії.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника відділу: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за відповідним напрямом професійного спрямування, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері.

Вимоги до кандидатів на посаду провідного спеціаліста, спеціаліста 1 категорії: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня магістра, спеціаліста за відповідним напрямом професійного спрямування, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надається за тел. 5-34-54  або під час особистого прийому (каб. 205) щоденно, з 09.00 до 17.00.

Документи приймаються протягом 30 календарних  днів із дня виходу публікації про оголошення конкурсу».

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень