A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Напередодні Міжнародного жіночого Дня 8 березня голова Богуславської територіальної громади Віталій Хоменко та депутат Київської обласної ради Арташес Татоян привітали зі святом всіх жінок Богуславщини та побажили міцного здоров’я, жіночого щастя

Дата: 05.03.2021 09:11
Кількість переглядів: 631

Фото без опису

Напередодні Міжнародного жіночого Дня 8 березня голова Богуславської територіальної громади Віталій Хоменко та депутат Київської обласної ради Арташес Татоян привітали зі святом всіх жінок Богуславщини та побажили міцного здоров’я, жіночого щастя, родинного затишку.

Під час урочистого заходу, за сумлінну працю і високий професіоналізм, грамотою Київської обласної державної адміністрації було нагороджено заступника директора з медичної частини комунального некомерційного підприємства Богуславської міської ради «Богуславська центральна лікарня» Пустовойт Марину Анатоліївну.

Фото без опису

Також грамотами Богуславської міської ради з нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок та міжнародного миру було нагороджено депутатів міської ради, з числа жінок.

Прекрасним подарунком для всіх став святковий концерт за участі працівників БКЗ «Будинок культури» та вихованці КЗ «Богуславська школа мистецтв».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень