A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

КНП КОР «Київський обласний онкологічний диспансер» інформує!

Дата: 31.03.2021 13:51
Кількість переглядів: 2936

Фото без опису

Статистика онкологічної захворюваності як в Київській області, так і в Україні в цілому, залишається вкрай незадовільною. Диспансеризація населення і профогляди працюючих, що було основним у виявленні ранніх стадій захворювання на рак, як правило, не проводяться.

У зв’язку з цим, спеціалістами КНП КОР «Київський обласний онкологічний диспансер» розроблено ряд заходів, направлених на раннє виявлення онкологічних захворювань  та продовження й збереження життя пацієнтів. Серед них – відновлення курації районів та територіальних громад фахівцями диспансеру, в тому числі – з виїздом на місце. Окрім того, передбачена можливість постійного телефонного зв’язку лікарів первинної і вторинної ланки області зі спеціалістами нашого лікувального закладу в робочому режимі.

Висококваліфіковані професіонали, нові методики, сучасна апаратура допоможуть як колегам – лікарям, так і пацієнтам визначитись із діагнозом захворювання та видом і способом лікування.

Укладені нашим лікувальним закладом з НСЗУ договори «Про надання медичних послуг населенню за програмою медичних гарантій 2021» дають можливість безкоштовно надавати пацієнтам медичні послуги з урахуванням вікового цензу. Серед них: обстеження на МРТ, КТ, радіонуклідна діагностика, ендоскопічні дослідження, сучасна лабораторна діагностика, в тому числі – цитологічні й морфологічні дослідження.

Пацієнти приймаються як з електронним направленням від сімейного лікаря (безкоштовно), так і без нього (відповідно до затверджених тарифів).

Можливий попередній запис на прийом до фахівців нашого онкологічного диспансеру за телефонами:

(044) 500 15 55

(097) 115 32 56

(050) 818  05 99

Колектив КНП КОР «Київський обласний онкологічний диспансер», одного з провідних онкологічних закладів країни, прикладає максимум зусиль для надання кваліфікованої медичної допомоги пацієнтам та збереження їхнього життя й здоров’я.

Куратори Обухівського району по хірургії (Куценко Юрій Андрійович, Венгрик Сергій Олександрович), по урології (Борисенко Дмитро Олександрович), по гінекології (Кузьменко Олег Петрович).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень