A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

До Департаменту екології  та природних ресурсів Київської ОДА направлено звернення щодо включення незавершених робіт по покращенню гідрологічного та екологічного стану р.Рось у межах м.Богусдлав до Переліку природоохоронних заходів на 2021 рік, що фі

Дата: 19.04.2021 11:04
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

До Департаменту екології  та природних ресурсів Київської ОДА направлено звернення щодо включення незавершених робіт по покращенню гідрологічного та екологічного стану р.Рось у межах м.Богусдлав до Переліку природоохоронних заходів на 2021 рік, що фінансуються за рахунок коштів обласного природоохоронного фонду в рамках Обласної цільової програми розвитку водного господарства і оздоровлення р.Дніпро.

У 2020 році по Генеральному договору від 03.11.2020р. між Басейновим управлінням водних ресурсів середнього Дніпра та ТОВ «ПМК-Київ» було освоєно коштів на суму 4027,094 тис.грн. Станом на 01.03.2021 року залишилися невиконаними роботи на 2991,294 тис.грн.:

-розчищення ділянки водосховища під мостом;

-розчищення русла р.Богуславка;

-експлуатаційна дорога;

-благоустрій території.

Особливо проблемним і вкрай небезпечним, що потребує негайного вирішення є питання вивезення 20 тисяч кубометрів річкового мулу. Дана ситуація погіршує гідро-екологічний стан природного середовища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень