A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславська районна філія Київського обласного центру зайнятості інформує!

Дата: 26.04.2021 12:52
Кількість переглядів: 458

Детінізація та легалізація заробітної плати

?На сьогоднішній день детінізація та легалізація заробітної плати продовжує залишатися одним з найактуальніших питань. Через виплати зарплат "у конвертах" бюджет щорічно втрачає мільярди несплачених податків. Окрім цього, виплата заробітної плати у «конвертах» та використання найманої праці без реєстрації трудових відносин є порушенням конституційних прав громадян.

? В умовах дефіциту вільних вакансій, працівники, з метою працевлаштування, досить часто погоджуються на будь-які пропозиції роботодавців, не обговорюючи умови праці та оплату праці. При влаштуванні на роботу найманим працівникам потрібно поцікавитися не тільки розміром зарплатні, а й варто запитати, як саме такі кошти будуть виплачуватись і чи здійснюватимуться відповідні відрахування.

Хотілося б, щоб важливість питання легалізації оплати праці знайшла розуміння як серед населення, так і серед тих роботодавців, які не поспішають офіційно оформлювати трудові відносини з найманими працівниками та збільшувати рівень заробітної плати своїх працівників.

Офіційне оформлення трудових відносин

- гарантія соціального захисту найманих працівників, кадрової стабільності підприємства, злагодженої роботи усіх учасників трудового процесу.

???? Важливо знати та розуміти, що заробітна плата «в конвертах» сьогодні – це не тільки неотримання соціальних пільг та виплат, а недоотримана пенсія завтра


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень