A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Обухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області інформує!

Дата: 17.05.2021 08:13
Кількість переглядів: 431

На Обухівщині відбулася спільна нарада  представників ГУ ДПС  та ГУ ПФУ у Київській області  щодо погашення заборгованості з ЄСВ

 

13 травня 2021 року у м. Обухів  відбулась нарада на виконання плану спільних заходів щодо забезпечення  своєчасного надходження коштів зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове  державне соціальне страхування та погашення заборгованості за участі представників ГУ ДПС у Київській області та ГУ ПФУ області.

У нараді взяли участь начальник фінансово-економічного управління ГУ Пенсійного фонду України у Київській області Юлія Калита, начальник Обухівського відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Київській області Олена Фокіна, керівники   територіальних МР ВДВС ЦМУ МЮ (м. Київ): Обухівського, Кагарлицького, Ржищівського, Миронівського та Богуславського, а також фахівці відділів представництва  інтересів  у судах та інших органах юридичного управління ГУ ПФУ у Київській області.

Олена Фокіна інформувала учасників наради щодо стану заборгованості   з   ЄСВ на 01.04.2021 року  та стосовно охоплення боргу заходами стягнення.

Керівники  територіальних  МР ВДВС ЦМУ МЮ (м. Київ) доповіли про стан стягнення заборгованості з боржників  єдиного соціального внеску  в І кварталі 2021 року.

Учасники наради наголосили, що питання повноти сплати ЄСВ  було і залишається актуальним для органів ДПС та ПФУ, тому погашенню заборгованості з ЄСВ приділяється особлива увага, адже цей внесок формує дохідну частину Пенсійного фонду і несвоєчасна сплата коштів  ЄСВ - це неотримані пенсії та  недофінансовані інші соціальні виплати громадянам.

Також, на нараді було розроблено план заходів, націлених на погашення заборгованості з ЄСВ.

Нагадаємо, що при наявності у платника одночасно зобов’язань зі сплати ЄСВ та зобов’язань зі сплати податків та інших обов’язкових платежів до бюджетів, або зобов’язань перед іншими кредиторами, сплата єдиного внеску має пріоритет перед усіма іншими зобов’язаннями, крім зобов’язань з виплати заробітної плати і виконується в першу чергу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень