A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Соціально – гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради інформує!

Дата: 17.05.2021 10:04
Кількість переглядів: 574

Фото без опису

З травня всі отримувачі субсидій пишуть нову заяву

14 квітня 2021 року уряд  вніс зміни до Порядку призначення житлових субсидій.

З 1 травня 2021 року мешканці громади, які отримують житлову субсидію, повинні подати нову заяву для її подальшого призначення.

Відтак, із травня 2021 року, щоб отримати житлову субсидію (у тому числі на наступний період) всім домогосподарствам без винятку, необхідно подати нову заяву  та декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

З 17  травня   відділ соціального захисту населення соціально – гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради розпочав прийом документів для призначення житлових субсидій.

Домогосподарствам, які звернуться із заявою протягом травня – вересня 2021 року житлова субсидія буде призначена з травня 2021 року.

Прийом документів для призначення житлових субсидійз травня поточного року буде здійснюватись впродовж усього неопалювального періоду – з травня по вересень. Заяву та декларацію для призначення житлової субсидії можна подати безпосередньо у відділі соціального захисту населення соціально – гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради за адресою: м. Богуслав, вул. Шевенка,40 (1 поверх) та у віддалених робочих місцях  старостинських округів (с. Саварка, с. Ісайки, с. Вільхівець, с. Киданівка, с. Москаленки, с. Тептіївка, с. Мисайлівка, с. Шупики, с. Хохітва, с. Розкопанці, с. Дибинці, с. Біївці).

Прийом документів буде проводитись за попереднім записом.

Звертаємо увагу, що через організацію, яка здійснює виплату і доставку пенсій та грошової допомоги (пошта) зможуть отримувати житлову субсидію лише особи з інвалідністю I групи; особи, які за висновком лікарсько – консультаційної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду; особи, які досягли 80-річного віку; одержувачі державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію та допомоги на догляд.

Заява і декларація можуть бути надіслані поштою на адресу Богуславського відділу управління соціального захисту населення Обухівської РДА за місцем реєстрації або в електронній формі через Єдиний державний веб – портал електронних послуг «Портал Дія», офіційний веб – сайт Мінсоцполітики (адреса Богуславського відділу: м. Богуслав, вул. Франка,4).

Для отримання детальної інформації  та запису на прийом звертайтеся за номерами: 0974058621 та 0985585408 (в робочий час з 08.00 до 17.00).

 

 

 

Соціально – гуманітарне управління

виконавчого комітету Богуславської

міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень