A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення про початок процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів рід час розроблення проектної документації «Капітальний ремонт благоустрою центральної площі Ярослава Мудрого між вулицями Миколаївська та Франка в м.Богуслав

Дата: 20.05.2021 11:39
Кількість переглядів: 1181

ОГОЛОШЕННЯ

Богуславська міська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів рід час розроблення проектної документації «Капітальний ремонт благоустрою центральної площі Ярослава Мудрого між вулицями Миколаївська та Франка в м.Богуслав Київської обл. які триватимуть з 20.05.2021 по 20.06.2021 за адресою: 09701, Київська обл., Обухівський р-н, Богуславська ТГ, м. Богуслав, вул. Івана Франка,4.

Проектна документація виконана авторським колективом ТОВ «ЛЕССПРОЕКТ» м.Київ на замовлення виконавчого комітету Богуславської міської ради.

Громадські слухання відбудуться 18.06.2021 р. о 10:00 год. за адресою: 09701, Київська обл., Обухівський р-н, Богуславська ТГ, м. Богуслав, вул. Івана Франка,4, актова зала, 3-й поверх.

З матеріалами проектної документації можна ознайомитись на офіційному сайті Богуславської міської ради та у відділі містобудування та архітектури к.303 з 8-00 до 17-00 в робочі дні. Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

          Право голосу на громадських слуханнях мають громадяни, яким на день проведення громадських слухань виповнилось 18 років. Учасникам слухань необхідно мати при собі документ, який посвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації). Слухання проводяться за принципом мовчазної згоди.

     

Ескізний проект


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень