A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

На Київщині негода: аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим

Дата: 28.05.2021 08:06
Кількість переглядів: 378

За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 27-29 травня очікується погіршення погодних умов у Київській області. Прогнозується зливи та грози. Негода може призвести до обриву проводів електропостачання. Наразі через негоду частково без світла залишилося 6 населених пунктів у Києво-Святошинському, Яготинському та Вишгородському енерговузлі. Фахівці компанії у посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання, щоб якнайшвидше повернути світло в домівки клієнтів. Зокрема, фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі у с. Черняхівка відновлюють електропостачання через падіння дерева на опору.

«ДТЕК надійна та відповідальна компанія, яка працює 24/7, аби забезпечити всіх клієнтів світлом. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі перейшли на посилене чергування та готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби. Наразі 75 бригад із 235 спеціалістів з залученням 84 одиниць спецтехніки ліквідовують відключення у знеструмлених населених пунктах. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб в найкоротші терміни повернути світло в оселі клієнтів», — зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

ДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує жителям області за можливості залишатися вдома та бути обережними, не наближатися до оголених проводів, обірваних ліній та повалених дерев.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?». Якщо ваша адреса там є, — енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот в Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень