A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ДО КІНЦЯ РОКУ КИЇВЩИНА МАТИМЕ ЩЕ 6 ДИТСАДКІВ — «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Дата: 08.06.2021 14:52
Кількість переглядів: 280

Уже до початку нового навчального року має завершитися реконструкція дитячого садка «Казочка» у Вишгородському районі. Повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Ще 3 об’єкти ми плануємо реалізувати у жовтні цього року. Йдеться про термосанацію приміщення в ДНЗ «Веселка» в м. Обухів, капітальний ремонт Студениківського дитсадка «Малятко» в Бориспільському районі та капітальний ремонт дитсадка в смт Згурівка», – зазначив очільник Київщини.
У листопаді планується завершити реконструкцію нежитлової будівлі під дитячий садок в с. Лебедівка Вишгородського району, а в грудні — будівництво дитсадка в с. Синяк Вишгородського району.

«Ми чітко розуміємо, що в Київській області через постійний приріст населення існує проблема завантаженості садочків. Тому постійно працюємо над покращенням умов та збільшенням місць в існуючих дитячих закладах, будівництвом нових садків. Велика допомога в цьому питанні – це програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Завдяки участі в ній ми активно покращуємо соціальну інфраструктуру регіону, в тому числі йдеться про навчальні заклади», – підкреслив Василь Володін.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень