A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Дуальна освіта в ДТЕК Київські регіональні електромережі — можливість для студентів отримати робоче місце за фахом

Дата: 10.06.2021 13:07
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

ДТЕК Київські регіональні електромережі оголошує набір студентів на дуальну форму здобуття освіти. Студенти мають можливість отримати практичний досвід і навіть перше робоче місце без відриву від навчання. За свою практику на підприємстві вони отримуватимуть зарплатню та медстраховку, а по завершенню навчання — за бажанням продовжать працювати за спеціальністю.

Потрапити в проєкт може будь-який студент із Таращанського технічного та економіко-правового коледжу, Поліського національного університету (м. Житомир), Київського національного університету будівництва та архітектури, ВСП «Немішаївського фахового коледжу НУБіП України», Національного університету біоресурсів і природокористування України та Київського електромеханічного фахового коледжу. На фінальній стадії підписання договору про партнерство з Національним технічним університетом України «Київським політехнічним інститутом ім. Ігоря Сікорського». Завдяки такій співпраці студенти профільних факультетів цих навчальних закладів вже отримали можливість розпочати будувати власну кар’єру в енергетичній сфері, поєднуючи навчання та роботу.

«ДТЕК – надійна та відповідальна компанія, яка дбає про майбутнє України та підтримує талановиту молодь. Завдяки дуальному навчанню упродовж 2020/21 навчального року 11 студентів вже працюють і навчаються у нашій компанії. Вони прийняті до штату, отримують заробітну плату, забезпечені спецодягом, засобами праці та медичною страховкою. В кінці червня ми запропонуємо найкращим студентам стати частиною нашої команди вже на постійній основі», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Головні переваги дуальної освіти в тому, що вона передбачає 60% практичного навчання на підприємстві та 40% теорії в навчальному закладі. В основі програми – закріплення здобутих знань в умовах виробництва. Дуальна освіта готує майбутніх працівників за потребами роботодавця. Після випуску студенти адаптовані та вміють працювати з обладнанням конкретного підприємства. Дмитро Вічужанін – один з випускників дуальної програми ДТЕК Київські регіональні електромережі, який успішно пройшов навчання та вже дев’ять місяців працює в компанії.

«В компанії я навчаюсь і працюю з серпня 2020 року на посаді електромонтера з експлуатації розподільчих мереж центру з огляду мереж. Працюю вахтовим методом 14 днів, в інші періоди навчаюсь. Я виконую планові та позапланові огляди електричних мереж, завдяки чому вчасно виконується їх ремонт. Однак спершу були заняття в навчальному центрі, довелось кілька місяців додатково вчитись, щоб скласти іспити, отримати групу допуску і дозвіл на самостійне виконання робіт в електроустановках. На мій погляд, така програма дає чудовий шанс отримати цінний досвід та можливість будувати власну кар’єру в енергетичній сфері, поєднуючи навчання та роботу на відомому підприємстві», – розповів Дмитро Вічужанін, електромонтер з експлуатації розподільчих мереж ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Відео про переваги дуальної форми навчання можна подивитися за посиланням.

Для того, щоб стати учасником програми дуального навчання ДТЕК Київські регіональні електромережі у майбутньому 2021-2022 навчальному році студент має здобувати освіту за спеціальністю, що пов’язана з енергетикою, навчатися на 3-4 курсі одного з навчальних закладів, що уклав угоду з компанією, заповнити анкету та пройти відбір. Подати заявку на дуальне навчання також можна через куратора групи у ВНЗ. Дізнатися більш детальну інформацію можна в Центрі підготовки та розвитку персоналу ДТЕК Київські регіональні електромережі за тел.+380672610383+380950414879.

З усіма відібраними студентами на час навчання укладуть строкові трудові договори. Після навчання вони будуть працевлаштовані на вакантні штатні місця. На них розповсюджуватимуться всі соціальні пільги та умови, що передбачені Колективним договором підприємства. Кожен студент отримає професійного наставника та погоджені з навчальним закладом графік та програму навчання.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень