A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславська районна філія Київського обласного центру зайнятості інформує!

Дата: 09.06.2021 11:25
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

Співпраця Богуславської районної філії  та бюро правової допомоги!

Вже не перший рік Богуславська районна філія Київського обласного центру зайнятості співпрацює з представником  Відділу "Богуславського бюро правової допомоги" Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Туникою Наталією Олександрівною.

Її часто запрошують до участі в семінарах для безробітних з питань легальної зайнятості, організації та ведення підприємництва, трудової міграції, укладання трудового договору. В районній службі  зайнятості велика увага приділяється проведенню інформаційних та консультаційних семінарів як засобу надання інформації клієнтам, висвітленню того чи іншого актуального питання або методу, що сприяє пришвидшенню працевлаштування та можливості адаптації в сучасному світі.

Ось і 09.06.2021 року, під  час інформаційного семінару із загальних питань зайнятості, Туника  Наталія Олександрівна коротко надала інформацію про порядок отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги фізичним особам, згідно ст.13 ЗУ «Про безоплатну правову допомогу», а також про перелік необхідних документів для її отримання. Спілкуючись із аудиторією, Наталія Олександрівна наводить приклади здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, у тому числі органах місцевого самоврядування чи перед іншими особами.

 Тож, співпраця Богуславського бюро правової допомоги та Богуславської районної філії Київського обласного центру зайнятості є прикладом взаємовигідного співробітництва у галузях реалізації державної політики, щодо підвищення рівня правової освіченості та забезпечення зайнятості населення.

 По закінченню заходу присутні отримують буклети, брошури та контакти відповідних установ для звернень зі своїми питаннями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень