A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Швидко та легко: як передати покази лічильника за допомогою особистого кабінету побутового клієнта.

Дата: 25.06.2021 11:12
Кількість переглядів: 1414

Швидко та легко: як передати покази лічильника за допомогою особистого кабінету побутового клієнта. Розповідає ДТЕК Київські регіональні електромережі

 

Київська область, 25 червня 2021

ДТЕК Київські регіональні електромережі створив для клієнтів зручні та прості сервіси передачі показів електролічильника та закликає ними вчасно користуватися. Один із таких онлайн-сервісів – «Особистий кабінет побутового клієнта». Він 100% дистанційний та виключає необхідність відвідувати Центри обслуговування клієнтів. Завдяки сервісу «Особистий кабінет побутового клієнта», що на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі, клієнт у лічені хвилини може подати покази лічильника, а ще відслідковувати обсяги спожитої електричної енергії.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Ми чуємо та розуміємо наскільки важливо для наших клієнтів розв’язувати усі питання пов’язані з роботою компанії – швидко та просто. Для цього в нагоді стають дистанційні сервіси, особливо в період передачі показів. Ми регулярно нагадуємо клієнтам, що фіксувати покази лічильника потрібно щомісяця в останній день та повідомляти їх оператору системи розподілу впродовж трьох днів. Вчасно передані покази дозволяють сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а постачальник зможе виставити коректні рахунки за спожиту електроенергію», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Якщо клієнт не зареєстрований в «Особистому кабінеті побутового клієнта», то необхідно виконати кілька простих кроків:

- перейти на сайт до розділу Особистий кабінет. Зверніть увагу, що з 02 до 05 числа включно особиста сторінка працює в режимі обробки даних та прийняті показів, а реєстрація нових клієнтів відбувається у всі інші дні.

- заповнити всі необхідні для реєстрації поля. Зверніть увагу, що для реєстрації необхідно вказати особовий рахунок та ЕІС-код*. Особові рахунки оператора системи розподілу починаються на «2». ЕІС-код містить 16 символів (літери та цифри). Його можна дізнатися із договорів на розподіл або поставку, або в рахунку за електроенергію.

Після реєстрації клієнт отримує на електронну пошту лист-підтвердження. Необхідно перейти за посиланням, що надійшло у повідомленні для активації облікового запису.

Дані за спожиту електроенергію мешканці області мають передавати ДТЕК Київські регіональні електромережі, оператору системи розподілу (ОСР). Далі ОСР передає цю інформацію постачальнику, який проводить нарахування та формує рахунок.

Як повідомлялося раніше, в ДТЕК Київські регіональні електромережі існує топ-5 способів дистанційної передачі показів лічильника у Київській області. Кожний дистанційний спосіб передачі показів лічильника — зручний і має свої переваги. Варто спробувати і знайти для себе оптимальний варіант.

 

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – лідер і найбільший приватний інвестор енергетичної галузі України. Наші підприємства видобувають вугілля і природний газ, виробляють електроенергію на сонячних, вітрових і теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському і зарубіжних ринках, розподіляють і поставляють електроенергію споживачам, надають клієнтам послуги з енергоефективності та розвивають мережу швидкісних зарядних станцій.

У Новій стратегії 2030 ДТЕК зобов'язався трансформувати бізнес в більш екологічний, ефективний і технологічний, керуючись принципами ESG. Стратегічна мета – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року. Для цього створена краща експертиза в галузі, щоб впроваджувати інновації та нові технології, створювати нові напрямки бізнесу і реалізувати масштабну програму цифрової трансформації.

У ДТЕК працює 60 тисяч співробітників. Підприємства ДТЕК визнані кращими роботодавцями України за рейтингами міжнародної аудиторської компанії EY і ділових видань України.

У 2020 році капітальні вкладення ДТЕК склали 12 млрд грн, податкові відрахування – 21 млрд грн.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

Відділ комунікацій

ДТЕК Київські регіональні електромережі:

Тел.: (044)4928300

E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень