A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Інститут Громадської Експертизи повідомляє!

Дата: 02.07.2021 15:55
Кількість переглядів: 422

У межах реалізації проєкту «Оцінка та удосконалення комунікацій між владою та громадськістю в Дніпропетровській області під час пандемії COVID-19», який виконується в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію» за сприяння Європейського Союзу і реалізується Інститутом економічних досліджень, ГО «Інститут Громадської Експертизи», яка є членом Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» (http://probudget.org.ua/) підготовлено 4 випуск програми «Територія громади: чесно та експертно» на тему «Як створити сприятливий бізнес-клімат у громаді?». Якщо Ви не встигли переглянути прямий ефір, ми надаємо посилання на запис, який Ви зможете переглянути у зручний для Вас час: https://youtu.be/pK2XpTqwkro .

Основні спікери:

Олексій Літвінов, генеральний директор Інститут Громадської Експертизи (Дніпро), експерт Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!»;

Наталя Жугай, керівниця проектів та програм у Представництві Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ Україна, м. Київ);

Саша Чумак, президент Асоціації приватних роботодавців (м. Харків);

Олександр Печалін, голова правління «Спілки підприємців» СТІНА (Вінниця);

Богдан Мосунов, Голова громадської молодіжної організації «Молодь та підприємництво», учасник Коаліції малого та середнього бізнесу Сумської області.

Якщо Ви зацікавлені у створенні дієвої ради підприємців у Вашій громаді, інформуємо, що Громадська організація «Інститут Громадської Експертизи» 15 липня 2021 р. буде проводити спеціальний тренінг «Конструктивна комунікація між владою та громадськістю: дієва рада підприємців». Кількість учасників обмежена, для участі у тренінгу обов’язкова попередня реєстрація: https://forms.gle/niKEr4Lgg7t96xSi8 .

Генеральний директор громадської організації

«Інститут Громадської Експертизи»

О.В.ЛІТВІНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень