A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Нова електротехнічна лабораторія допоможе ДТЕК Київські регіональні електромережі швидше повертати світло клієнтам

Дата: 03.08.2021 10:56
Кількість переглядів: 335

Нова електротехнічна лабораторія допоможе
ДТЕК Київські регіональні електромережі швидше повертати світло клієнтам

Київська область, 03 серпня 2021

ДТЕК Київські регіональні електромережі зможе швидше виявляти та ліквідовувати аварії на обладнанні підстанцій та кабельних лініях електропередачі напругою 0,4-110 кВ завдяки новій електротехнічній лабораторії ЕТЛ-35К. Нова пересувна техніка дозволить підвищити якість та стабільність електропостачання мешканців та підприємств Київщини. 

Електротехнічна лабораторія на базі фургона Peugeot, що поповнила автопарк оператора системи розподілу в липні, буде обслуговувати Фастівський, Білоцерківський та частину Обухівського району Київської області. Друга лабораторія, яку компанія закупила роком раніше вже працює в Бучанському та Вишгородському районах Київської області.

Кошти на оновлення автопарку були передбачені в інвестиційній програмі ДТЕК Київські регіональні електромережі у 2021 ріці, яку затвердив Регулятор (НКРЕКП). Завдяки переходу на стимулююче RAB-регулювання інвестиційну програму вдалося збільшити в 1,8 рази порівняно з 2020 роком: з 343 млн грн до 618 млн грн.

ДТЕК піклується про майбутнє України. Ми інвестуємо в інфраструктуру Київщини та застосовуємо нові технології  автоматизації. Завдяки новій електротехнічній лабораторії ми зменшимо час на пошук пошкоджених ділянок кабельних ліній. Це дозволить ДТЕК Київські регіональні електромережі не тільки швидше ліквідовувати аварії, але й вчасно ремонтувати проблемні ділянки», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Нова пересувна лабораторія виконуватиме комбіновані функції: діагностувати обладнання підстанцій напругою до 110 кВ, а також знаходити місця пошкоджень силових кабельних ліній напругою 0,4-110 кВ. Сучасне діагностичне обладнання дозволить скоротити час на пошук пошкоджень ліній електропередач та завчасно виявляти дефекти електрообладнання, які можуть призвести до аварійних відключень електроенергії у споживачів. До того ж мобільна електротехнічна лабораторія дозволить діагностувати кабельні лінії нового покоління з ізоляцією зі зшитого поліетилену, які ДТЕК Київські регіональні електромережі встановлює замість кабелів з паперовою ізоляцією.

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – лідер і найбільший приватний інвестор енергетичної галузі України. Наші підприємства видобувають вугілля і природний газ, виробляють електроенергію на сонячних, вітрових і теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському і зарубіжних ринках, розподіляють і поставляють електроенергію споживачам, надають клієнтам послуги з енергоефективності та розвивають мережу швидкісних зарядних станцій.

У Новій стратегії 2030 ДТЕК зобов'язався трансформувати бізнес в більш екологічний, ефективний і технологічний, керуючись принципами ESG. Стратегічна мета – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року. Для цього створена краща експертиза в галузі, щоб впроваджувати інновації та нові технології, створювати нові напрямки бізнесу і реалізувати масштабну програму цифрової трансформації.

У ДТЕК працює 60 тисяч співробітників. Підприємства ДТЕК визнані кращими роботодавцями України за рейтингами міжнародної аудиторської компанії EY і ділових видань України.

У 2020 році капітальні вкладення ДТЕК склали 12 млрд грн, податкові відрахування – 21 млрд грн.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

Відділ комунікацій

ДТЕК Київські регіональні електромережі:

Тел.: (044)4928300

E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень