A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Святкування Дня села Хохітва

Дата: 16.08.2021 08:14
Кількість переглядів: 477

 

 

14 серпня 2021 року в с. Хохітва відбулося святкування Дня села, на свято були запрошені міський голова – Хоменко Віталій Миколайович, перший заступник міського голови – Салата Олександр Петрович, депутат – Татоян Арташес Гарнікович, начальник відділу культури, молоді та спорту – Куценко Тетяна Володимирівна. Всі запрошені гості виступили з найкращими побажаннями.

Міським головою було нагороджено похвальними грамотами (подяками) працівників старостату:

  1. Швидка Алла Іванівна   бібліотекар – філії села  Хохітва – за вагомий особистий  внесок у розвиток бібліотечної справи, в культурний розвиток села, активну участь в громадському житті старостату, сумлінну працю та  з нагоди святкування Дня села.

  2. Миронова Любов Олексіївна сімейна медична сестра Хохітвянська амбулаторія – за високий професіоналізм, чуйне відношення до хворих, старанне ставлення до своїх обов’язків, сумлінну працю, активну громадську позицію та з нагоди святкування Дня села.

  3. Миргородська Людмила Петрівна вчитель української мови та літератури Хохітвянської гімназії - за сумлінну творчу працю, високий рівень професіоналізму, вагомий особистий внесок в навчанні і вихованні учнів та з нагоди святкування Дня села.

  4. Лисюк Олена Олександрівна вчитель фізичної культури Хохітвянської гімназії – за багаторічну сумлінну і плідну працю, вагомий внесок у фізичному розвитку і вихованні  учнівської молоді та з нагоди святкування Дня села.

Присутніх на святі чекала насичена розважальна програма як для дорослих так і для дітвори, виставка-продаж виробів декоративно-прикладного мистецтва, майстер клас від коваля Волошенко Романа, дитячий парад мотоциклістів та багато іншого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень