A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

19 засідання Богуславської міської ради VIII скликання

Дата: 31.08.2021 14:25
Кількість переглядів: 416

30 серпня 2021 року в залі засідань Богуславської міської ради відбулось засідання 19 сесії Богуславської міської ради VIII скликання, на якому  розглядали наступні питання:

  1. Про  звернення до Верховної Ради України з вимогою привести надання пільги на оплату житлово-комунальних послуг до початку опалювального періоду 2021-2022 р. відповідно до рішення Конституційного Суду України від 17.07.2  018 р. № 6-р/2018.

  2. Про доповнення програми підготовки та виховання захисників Батьківщини, організації та проведення приписки, призову на строкову військову службу, відбору кандидатів на військову службу за контрактом та заходів і робіт з мобілізаційної підготовки в Богуславській територіальній громаді на 2021 – 2022 роки.

  3. Про затвердження Програми модернізації систем теплопостачання, водопостачання та водовідведення КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство» на 2021-2024 роки.

  4. Про затвердження програми Соціальної підтримки населення «Турбота» на 2022 рік.

  5. Про надання матеріальної допомоги.

  6. Про врегулювання земельних відносин.

  7. Про внесення змін до рішення від 23.12.2020 року №55 - 03 - VІІІ  «Про міський 

   бюджет Богуславської  територіальної громади на 2021 рік».                     

  1. Про схвалення прогнозу бюджету Богуславської міської територіальної громади    

   на 2022-2024 роки.       

  1. Про затвердження річного плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Богуславською міською радою на 2021 рік.

  2. Про визначення уповноваженого органу з присвоєння, зміни, коригування, анулювання адрес об’єктів будівництва, об’єктів нерухомого майна.

  3. Про призначення директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Богуславської міської ради Київської області.

  4. Про внесення змін до рішення Богуславської міської ради «Про внесення змін до структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, затвердження штатних  розписів та встановлення надбавок» № 56 - 03 - VІІІ від 23.12.2020 року. 

  5. Про припинення повноважень голови постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики Ткаченка В.О. та обрання голови комісії.   

  6. Про встановлення стипендії міського голови та депутатів Богуславської міської ради учням-переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів МАН, учнівських конкурсів, спортивних змагань закладів освіти Богуславської міської ради.                                                                             

  7. Про надання дозволу соціально-гуманітарному управлінню виконавчого комітету Богуславської міської ради на укладення договорів оренди комунального майна (нежитлових приміщень), що належать до власності Богуславської територіальної громади та включення об’єктів до переліку Першого типу.                                                                            

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень