A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Відділ "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Богуславської міської ради інформує!

Дата: 06.09.2021 14:07
Кількість переглядів: 860

Фото без опису

 

 

З 23.08.2021 року набере чинності Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Єдиний демографічний реєстр  та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»

Зазначений Закон надає можливість використовувати на території України електронні копії паспортних документів, відображені у мобільному застосунку Єдиного Державного веб порталу електронних послуг, «Портал Дія», що на рівні з паперовим документом посвідчують особу та підтверджують громадянство України.

Відтак у  відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Богуславської міської ради запрацювала  Дія QR.- можливість отримати копії цифрового документа  без налаштування електронної взаємодії інформаційних систем.

Як працює Дія QR!!???

  1. Для передавання копії цифрового документа відвідувач сканує QR-код.

  2. У мобільному застосунку Дія відвідувач має підтвердити передавання даних  про себе. Дія автоматично сформує  чернетку листа з копіями цифрових документів з електронною адресою відділу «ЦНАП» у полі вводу отримувача листа. Відвідувачу потрібно буде натиснути «Надіслати» у своєму поштовому клієнті. Відвідувач підтверджує та надсилає копію цифрового документа на вашу електронну пошту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень