A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

У Богуславській ТГ триває процес написання Стратегії розвитку Богуславської об’єднаної територіальної громади на 2022-2027 роки

Дата: 13.09.2021 13:58
Кількість переглядів: 873

Фото без опису

 

Хочемо бачити нашу громаду кращою

У Богуславській ТГ триває процес написання Стратегії розвитку Богуславської об’єднаної територіальної громади на 2022-2027 роки

Сьогодні відбулася зустріч представників активної громадськості із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександром Гогулею та начальником відділу економіки, фінансового управління Богуславської міської ради Павлом Павліченком.

Аби виробити механізм взаємодії із робочою групою та висловити своє бачення написання Стратегії розвитку громади, активісти запропонували перенести обговорення на платформу соціальних мереж, де до цього зможуть долучитись і пересічні мешканці громади.

Нагадаємо, що з метою врахування думки максимальної кількості мешканців нашої громади, визначення пріоритетів і підготовки якісної та об'єктивної Стратегії Богуславської ОТГ, на офіційному сайті громади проводиться анкетування.

Результати опитування є важливими для врахування думки мешканців, отримані та оброблені результати будуть використані при розробці Стратегії Богуславської ОТГ на 2022-2027 роки.

Переходьте за посиланням, реєструйтесь та висловлюйте свою думку про те, якою саме Ви хочете бачити громаду. Ваш голос є важливим!

http://vlada.pp.ua/.../aHR0cHM6Ly9kb2NzLmdvb2dsZS5jb20vZ.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень