A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Відділ карантину рослин Богуславського пункту фітосанітарного контролю інформує!

Дата: 20.09.2021 14:02
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

 

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ! ФІТОСАНІТАРНІ ВИМОГИ РЕСПУБЛІКИ УЗБЕКИСТАН ДО ІМПОРТНОГО НАСІННЯ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР

Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє, що Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів отримала лист Державної інспекції з карантину рослин при Кабінеті Міністрів Республіки Узбекистан стосовно фітосанітарних вимог до імпортованого насіння рослин проса та сорго.

Зокрема, підкарантинна продукція, що ввозиться на територію країни, повинна бути вільною від карантинних об'єктів, внесених до Переліку шкідників, хвороб рослин і бур'янів, які мають карантинне значення для Республіки Узбекистан; супроводжуватись фітосанітарним сертифікатом, виданим уповноважених органом країни-експортера; ввезення дозволяється при наявності карантинного дозволу, виданого Державною інспекцією з карантину рослин при Кабінеті Міністрів Республіки Узбекистан; насіння має бути вільним від грунту та інших забруднень; на кожному пакуванні має бути маркування з інформацією про найменування продукції, країни походження, країни експорту і (або) реекспорту.

Детальніше з вимогами можна ознайомитись за посиланням: https://dpss.gov.ua/fitosanitariya-kontrol-u-sferi-nasinnictva-ta-rozsadnictva/fitosanitarni-vimogi-krayin.

 Консультацію щодо експорту можна отримати у  головного спеціаліста відділу карантину рослин Богуславського пункту фітосанітарного контролю Околота Д.В. за адресою: 

вул. Івана Франка,4, к. 404,                  

м. Богуслав, Київська обл., тел. 04561 5-57-20.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень