A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславська ДПІ ГУ ДПС  у Київській області інформує!

Дата: 22.09.2021 14:16
Кількість переглядів: 405

 

Зустріч з керівництвом  Богуславської територіальної громади  щодо  спілкування з податковою за допомогою електронних сервісів та добровільного декларування статків

Днями відбулася зустріч начальника Богуславської ДПІ Вікторії Підопригори з керівництвом  Богуславської територіальної громади  щодо  спілкування з податковою за допомогою електронних сервісів та добровільного декларування статків.

Під час зустрічі фахівець податкової служби зазначила, що за рахунок використання сучасних інформаційних технологій електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування з податковою, значно спрощують та скорочують отримання адміністративних послуг, довідок, подачу звітності або, навіть, консультацій, а за допомогою сервісу «ЗІР», сторінок соціальних мереж Facebook, Telegram, Youtube канал можна переглянути анонси, новини та іншу корисну інформацію.

Вікторія Підопригора  пояснила, що в Електронному кабінеті ДПС України вже працює сервіс, завдяки якому голови громад мають змогу отримувати інформацію стосовно юридичних осіб, що здійснюють діяльність на відповідних територіях. Це дає змогу швидко отримувати необхідну інформацію щодо сплати податків, наявності заборгованості, тощо. Сервіс постійно вдосконалюється.

Також начальниця ДПІ розповіла про роботу  в електронному кабінеті з  інтерактивною податковою картою України, яка  дає змогу в онлайн режимі у будь-який час без звернення до органів ДПС отримувати актуальну податкову інформацію щодо агрегованих показників в частині сплачених сум податкових платежів, нарахованих податкових зобов’язань, сум податкового боргу, надміру сплачених сум та суми платежів, які сплачені та будуть нараховані у наступних періодах.

Під час зустрічі не обійшли увагою актуальні нині питання податкової амністії. Фахівець детально розповіла про активи фізичних осіб, що не потребують подання одноразової декларації.  

Наприкінці заходу надано вичерпні відповіді на запитання, що надходили від представників територіальної громади.

 

Богуславська ДПІ ГУ ДПС  у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень