A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Сьогодні, 23 вересня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради

Дата: 23.09.2021 11:22
Кількість переглядів: 383

 

Сьогодні, 23 вересня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, яке розпочалося зі звернення директора КНП БМР «Богуславська центральна лікарня» Сергія Унгуряна до старост громади щодо допомоги овочами для харчування хворих. Всі організаційні моменти з транспортування зібраних овочів адміністрація лікарні зобов’язалась взяти на себе.

А на засіданні члени виконкому розглянули наступні питання:

• Підсумки підготовки комунальних підприємств громади до осінньо-зимового періоду. Директор КП Богуславської міської ради «Богуславське житлово-комунальне підприємство» Олександр Чуприна надав оптимістичні прогнози: котельні освітніх закладів майже готові до опалювального сезону, існують певні проблеми по котельнях у Мисайлівці та Киданівці, але їх вирішать найближчими днями, тривають роботи і Вільховці — тож опалювальний сезон розпочнеться без затримок. Завершують підготовку техніки до зимових робіт в КП «Богуславблагоустрій», готують приміщення для зберігання сольової суміші, нещодавно закупили і ліхтарі для вуличного освітлення, підприємство працює в стабільному режимі.

•Затвердили тарифи для ТОВ «Богуславкомінвестсервіс», яке працює на альтернативному виді палива — з 15 жовтня він становитиме 2400 грн. за 1 Гкал.

•Затвердили коефіцієнт застосування норм харчування учасників спортивних заходів, Положення про порядок оплати та надання пільг за навчання в КЗ «Богуславська школа мистецтв», і підтримали звернення директора КЗ Оксани Мороз щодо присвоєння почесного звання «Заслуженого…» викладачам школи мистецтв.

•Також обговорили проведення конкурсу з перевезення пасажирів за міськими маршрутами № 3 і 4, з переможцем конкурсу, а є два претенденти, буде заключений договір і затверджений чіткий розклад руху.

•За результатами електронних звернень громадян розглянули на засіданні і питання дозволів із порушення об’єктів благоустрою, на видалення зелених насаджень, що знаходились в аварійному стані, на проведення проектно-вишукувальних робіт по проектуванню підключення до мережі водопостачання.

•Не оминули члени виконкому питання затвердження проектно-кошторисної документації на облаштування вуличного освітлення у с. Москаленки та ряд питань щодо соціального захисту дітей-сиріт та тих, хто знаходиться під опікою.

З усіх питань, що розглядалися за черговому засідання виконкому, прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень