A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Змагання з профмайстерності, РЕБ-2 з Богуслава – наші переможці!

Дата: 23.09.2021 11:30
Кількість переглядів: 428

Фото без опису

 

Змагання з профмайстерності

РЕБ-2 з Богуслава – наші переможці!

16-17 вересня навчально-тренувальний полігон ДТЕК Одеські електромережі вже вдруге приймав бригади розподільчих мереж ОСР ДТЕК Мережі на змагання з профмайстерності. Уміння працювати безпечно, швидко і злагоджено на лініях продемонстрували команди всіх підприємств. А перемогла – друга ремонтно-експлуатаційна бригада з Богуслава.

На полігон у селище Ліски приїхали п'ять бригад розподільчих мереж з усіх підприємств ДТЕК Мережі – переможці аналогічних змагань у своїх ОСР. Наше підприємство представляли багаторазові переможці регіональних змагань на Київщині, срібні призери цих же змагань минулого року – РЕБ-2 майстра Олександра Красюка. Разом з електромонтерами Миколою Руденком, Віталієм Вегерінським та Ігорем Онищенком вони відстоювали честь нашого ОСР на Одещині.

Журі підсумувало результати 6-ти етапів. У чотирьох з них наші хлопці вибороли перші місця – це 4 бали. На двох – були другими й третіми – ще п’ять балів. У підсумку вони набрали 9 балів і зайняли перше призове місце. До речі, на цих змаганнях чим менше балів, тим кращий результат.

Друге місце – у бригади з ДТЕК Донецькі електромережі (12 балів), третє місце – у фахівців з ДТЕК Одеські електромережі (14 балів), на четвертому місці – ДТЕК Дніпровські електромережі (18 балів) і на п’ятому – ДТЕК Київські електромережі (21 бал).

Вітаємо професіоналів із Богуслава і дякуємо їм за майстерність, знання, командний дух і чудовий результат!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень