A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславщина - така знайома, і така незнана Серед 9-ти громад, створених на Обухівщині, Богуславська стала найперспективнішою у сфері туризму.

Дата: 26.09.2021 12:26
Кількість переглядів: 225

 

Богуславщина - така знайома, і така незнана

Серед 9-ти громад, створених на Обухівщині, Богуславська стала найперспективнішою у сфері туризму. Тож саме унікальний Богуславський край сьогодні став платформою для туристичного форуму "Впровадження інноваційних технологій щодо популяризації туризму в Обухівському районі", який як господар відкрив голова Богуславської територіальної громади Віталій Хоменко разом із гостями - головою Обухівської РДА Олександром Гомоном та головою Обухівської районної ради Антоном Кармановим.

У фойє будинку культури учасників форуму та гостей зустрічала виставка, де свої вироби демонстрували майстри декоративно-ужиткового мистецтва, та майстерність - учні Богуславського центру професійно-технічної освіти та вищого професійного училища сфери послуг. Також всі мали нагоду ознайомитись з фотовиставкою "Щаслива планета", яка зібрала світлини як професіоналів, так і аматорів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень