A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

На черговій 21-ій сесії Богуславської міської ради восьмого скликання, яка відбулася 27 вересня, депутати прийняли низку важливих для громади рішень. 

Дата: 27.09.2021 14:57
Кількість переглядів: 339

 

 

На черговій 21-ій сесії Богуславської міської ради восьмого скликання, яка відбулася 27 вересня, депутати прийняли низку важливих для громади рішень. 

Зокрема, підтримали звернення до Президента України, Кабміну та Верховної ради щодо підвищення пенсій та недопущення підвищення тарифів для населення; проголосували за порядок розроблення цільових та комплексних програм громади з метою їх моніторингу та звітності про їх виконання; надали фінансову підтримку як домогосподарствам, що постраждали під час літніх стихій, так і жителям громади, які її потребують.
Що стосується питань врегулювання земельних відносин, частина яких напередодні розглядалася на комісії з питань земельних відносин, архітектури, містобудування та агропромислового розвитку, — то деякі потребували більш детального розгляду.
Підтримали депутати проект рішення про підготовку лоту до проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки площею 3,00 га для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення по вул. Ланок в межах с. Дибинці Богуславської територіальної громади і надали виконавчому комітету Богуславської міської ради дозвіл на розроблення проекту землеустрою.
Не виникло ніяких суперечливих запитань у депутатів і у питаннях внесення змін до рішень «Про міський бюджет на 2021 рік» та «Про надання дозволу КНП БМР «Богуславська центральна лікарня» на передачу в оперативне управління та на баланс КНП БМР «Богуславський ЦПМСД» нежитлової будівлі».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень