A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Онлайн помічники ДТЕК Київські регіональні електромережі допоможуть вчасно передати покази лічильника

Дата: 30.09.2021 09:09
Кількість переглядів: 325

 

Онлайн помічники ДТЕК Київські регіональні електромережі допоможуть вчасно передати покази лічильника

ДТЕК Київські регіональні електромережі створив для клієнтів зручні та прості дистанційні сервіси передачі показів електролічильника. Вони значно економлять час та дозволяють не виходячи із дому, без черг та очікування на з’єднання з оператором передати покази лічильника за лічені хвилини. Скористатися ними можна за допомогою комп’ютера або смартфона. Дані про спожиті протягом місяця кіловати слід передавати оператору системи розподілу, яким в Київській області є ДТЕК Київські регіональні електромережі. Саме він забезпечує доставку електроенергії в домівки та її облік, обслуговування електричних мереж регіону. Передавати покази краще в останній день кожного місяця та не пізніше 3-го числа місяця за розрахунковим. Це дозволить сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а компанії-постачальнику універсальних послуг — рахунки за спожиту електроенергію. «ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує сучасні стандарти обслуговування. Наразі — традиційний період передачі показів лічильників за використану електроенергію. Тому ми пропонуємо нашим клієнтам скористатися надійними і швидкими помічниками — дистанційними сервісами. Скористайтеся мобільним додатком «Мережі онлайн», чат-ботом у Viber або Telegram, сайтом, напишіть нам у Facebook. Кожен з них — зручний і має свої переваги. Варто спробувати і знайти для себе оптимальний варіант»,  розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Передати покази можна через топ-5 зручних каналів:

·мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market);

·веб-форма на сайті без додаткової реєстрації. У розділі треба обрати район, вказати номер особового рахунку, кількість зон на вашому лічильнику та покази по зонах;

·особистий кабінет на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі;

·чат-бот у Viber або Telegram. Знайти їх можна за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі»;

·голосове меню автоматичної передачі показів. Телефонуйте за номерами (044)4590740(067)4957040(093)4957040 або (099)4957040 та обирайте кнопку «2». Після дотримуйтесь інструкцій для успішної фіксації показів. Коротке відео чому важливо передавати покази лічильника можна подивитися за посиланням. Покрокова інструкція, як користуватися чат-ботом для передачі показів — у відео.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень