A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Традиційно в першу неділю жовтня Україна відзначає День вчителя!

Дата: 30.09.2021 16:22
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

 

 

Традиційно в першу неділю жовтня Україна відзначає День вчителя!

Напередодні професійного свята директори шкіл та садочків, завучі, вчителі, вихователі, методисти, та всі, хто присвятив своє життя та віддав серце найблагороднішій професії педагога, зібралися у теплому колі колег і друзів.

Зі словами вітання та вдячності до освітян звернулися міський голова Віталій Хоменко, депутат Київської обласної ради Арташес Татоян, начальник соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради Оксана Поліщук та заступник начальника управління - начальник відділу освіти Ольга Духан.

— Від усього депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради та від себе особисто щиро вітаю усіх з професійним святом! Бути вчителем, вихователем, наставником — це справжнє мистецтво, обране за покликанням серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ і робить людей кращими. Щира вдячність вам за самопожертву, любов і турботу, терпіння, мудрість і високий професіоналізм, — такими словами міський голова відкрив свято.

За професійну майстерність, вагомі здобутки кращі із кращих були нагороджені відзнаками Верховної ради, Київської обласної ради, Обухівської РДА, департаменту освіти і науки Київської обласної держадміністрації та Богуславської міської ради. Свої вітання освітянам Богуславщини передала Олена Шуст, депутат Київської обласної ради та ректор Білоцерківського аграрного університету. А гарний, святковий настрій та дружню атмосферу дарували всім присутнім вихованці Богуславської школи мистецтв та колектив Оркестру гарного настрою, який прибув на запрошення депутата Київської обласної ради Арташеса Татояна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень