A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Про стан річки Рось та визначення першочерговості робіт з її порятунку говорили на робочій нараді при голові міської ради Віталію Хоменку.

Дата: 30.09.2021 20:45
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

 

 

Про стан річки Рось та визначення першочерговості робіт з її порятунку говорили на робочій нараді при голові міської ради Віталію Хоменку.

Як і планували, до Богуслава завітали депутати Київської обласної ради на чолі із заступником керівника басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра Хвачою Нодаровичем Мепарашвілі.

Як відомо, за Програмою обласної ради зараз тривають роботи з очищення русла річки Рось, в ході яких біля Казкового містечка намили цілий острів. Екологи та члени громадської організації «Хорти Богуслава», яку на зустрічі представляв депутат міської ради Юрій Гутніченко, б’ють на сполох. За їх словами, насип перешкоджає вільному проходженню води основним руслом. Проте, як запевняли спеціалісти басейнового управління та департаменту екології КОДА, наразі йдеться лише про очищення та поглиблення русла в районі центрального мосту, аби встигнути раціонально освоїти виділені кошти. Інші земляні роботи з благоустрою території доведеться відкласти.

Інша справа, як запропонував депутат Київської обласної ради Арташес Татоян, створити на цьому намивному острові рекреаційну зону, привабливу для жителів громади і гостей міста.

Поки що питання залишається відкритим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень