A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Сьогодні, на 22-ій позачерговій сесії міської ради восьмого скликання депутати проголосували за зміни до річного бюджету, які стосувалися перерозподілу бюджетних коштів на звернення соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславсько

Дата: 07.10.2021 14:24
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

 

Сьогодні, на 22-ій позачерговій сесії міської ради восьмого скликання депутати проголосували за зміни до річного бюджету, які стосувалися перерозподілу бюджетних коштів на звернення соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради.

Зокрема, йдеться про збільшення капітальних видатків для освітніх закладів: для Богуславського НВО «Ліцей № 3-МАН», Богуславського ліцею № 2 та Богуславського академічного ліцею № 1 на облаштування систем автоматичної пожежної сигналізації, як цього вимагають умови сучасності. Також стало необхідним скоригувати кошторисну частину документації з проведенням експертизи на енергозберігаючі заходи в Богуславському академічному ліцеї № 1, щоб включити проведення таких дороговартісних робіт у державну субвенцію на наступний рік.

Ще депутати обговорили й питання капітального ремонту частини покрівлі приміщення Хохітвянської гімназії, який дозволить провести заходи з пожежної безпеки, як це зробили в інших навчальних закладах громади.

Також прийняли рішення про збільшення капітальних видатків на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Шевченка в с. Дибинці.

Другим питанням, що вносилося до порядку денного сесії, стало прийняття рішення про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу об’єкта нерухомого майна комунальної власності, що знаходиться за адресою: м. Богуслав, сквер Шевченка, 13 (приміщення колишнього дитсадка № 3). Проведення такого аукціону додало до бюджету громади близько півтора мільйони гривень.

Додатковими питаннями, які не були внесені до порядку денного, але є не менш важливими, стали: початок опалювального сезону для пацієнтів лікарні та ігнорування маскового режиму на Богуславському продуктовому ринку. Як запевнив директор ДП «Богуславське лісове господарство», депутат міської ради Валентин Могильний, договір на постачання дров з ТОВ «Богуславкомінвестсервіс», що обслуговує котельню лікувального закладу, вже підписано, і невдовзі у палати лікарні надійде тепло. Найближчими днями почнуть опалювати і дитячі садочки.

Що стосується протиепідемічних заходів на ринку, міський голова зауважив, що вже дав доручення першому заступнику проконтролювати, як вони виконуються на ринку як щодо продавців, так і відвідувачів. Адже з настанням холодної пори кількість хворих на ГРВІ і на ковід-19 зростає, що невдовзі може призвести до чергового локдауну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень