A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Хто багато працює, той має право на якісний відпочинок — так подумали у Семигорах і вирішили помірятися гарбузами.

Дата: 11.10.2021 08:14
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

 

 

Хто багато працює, той має право на якісний відпочинок — так подумали у Семигорах і вирішили помірятися гарбузами.

Організатори фестивалю, а це — депутат Богуславської міської ради Віктор Коломієць, колектив радіо «Богуслав-FM», відділ культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету міської ради, народна майстриня Валентина Ткач, клубна філія села Семигори, травел-блогери Євгеній та Олена Пузатки — відразу взялися до креативу.

З самого початку, щоб дістатися до місця проведення дійства, потрібно було пройти стежками, які колись міряв своїми ногами Іван Семеновича Нечуй-Левицький в роздумах про своїх персонажів-Кайдашів. А сьогодні цими колоритними місцинами гостей водив місцевий краєзнавець Михайло Хутько, переповідаючи те, що вичитав у архівах та чув ще малим.

Діставшись до клубу, потрапляєш до гарбузового раю: і довгі, як підсвинки, і круглі, як той баняк. А на возі — такий, що вдвох не піднімеш!

Готувалися з розмахом: смачні наїдки-напої з гарбуза, і не тільки, автентичної семигірської кухні з рук місцевих господинь, крафтове пиво, смачна медовуха, смажене м’ясо та юшка з риби, унікальні фото-зони на пагорбах, майстер-класи від запрошених майстрів народної творчості. Жоден гість не поїхав без подарунка-сюрпризу.

Гостей, яких прибуло до Семигір сила-силенна звідусіль (були й два екскурсійні автобуси зі столиці), розважали запрошені музичні колективи як Богуславської громади, так і навколишніх. Щиро аплодували вокальному колективу «Барви» з Медвина, учасникам театральної студії «Браво» за майстерно розіграні мініатюри з «Кайдашевої сім’ї», ансамблю «Розкопанчаночка», «Правдивим бубнам» із Киданівки, Степану Чорному, який так переповідав сценки з твору, наче жив цим, гурту «Берегиня» з Москаленок та славнозвісному колективу з Миронівки «Чорнобривець».

Зрештою, не забули, чого зібралися: помірятися гарбузами!

Відфестивалили Семигори. Так так, що баба Параска і баба Палажка, які так іронічно підсміювались одна над одною, таки помирились!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень