A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«Богуслав — чемпіон!» Під таким лозунгом проходило відкриття «Активного» парку у Богуславі.

Дата: 11.10.2021 16:02
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

 

«Богуслав — чемпіон!»

Під таким лозунгом проходило відкриття «Активного» парку у Богуславі.

В рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського “Здорова країна” на території Київської області триває відкриття спортивних майданчиків. Наразі встановлено вже близько 50-ти “активних” парків.

Відкривали парк у Богуславській громаді голова Обухівської РДА Олександр Гомон, начальник управління молоді та спорту Київської обласної держадміністрації Сергій Тимофєєв та голова Богуславської територіальної громади Віталій Хоменко.

— Ми приділяємо велику увагу розвитку спорту. Для нас важливо, щоб займатися ним міг кожен бажаючий у вільний час. “Активні” парки, безумовно, приклад того, що спорт може бути доступним і сучасним — у вітальному слові зазначив голова Обухівської РДА Олександр Гомон.

Проєкт “активні” парки спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Майданчики встановлюються в загальнодоступних місцях, щоб кожен охочий міг долучитися до занять спортом. Всі тренажери розраховані на виконання декількох вправ. Унікальність майданчика у спеціальних таблицях із QR-кодом. Відсканувавши його, можна завантажити відеоінструкції від VIP-тренерів із комплексом вправ.

Сумку зі спортивним інвентарем, який гості привезли у подарунок, передали координатору програми Президента України «Активні парки» у Богуславі Артему Зозулі.

Тож, приходьте на стадіон. З правої сторони, над місцями для вболівальників, знаходиться «активний» парк. Наводьте свій смартфон на табличку з QR-кодом обраної вами вправи і… тренуйтесь. Та будьте здорові!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень