A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Виїзний прийом громадян

Дата: 13.10.2021 09:34
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

 

Виїзний прийом громадян

За зверненням мешканців вулиці Крутий Спуск у Розкопанцях щодо завершального етапу ремонту дороги, протягом години було домовлено про техніку з КП «Богуславблагоустрій» та доставку близько 40 тон відсіву. До вечора, з допомогою людей, які проживають на цій вулиці, роботи завершили.

Інше питання, що підняла на прийомі розкопанчанка, вимагає виїзду на місце комісії з земельних питань: слід перевірити документи на земельні ділянки та встановити межі, аби сусіди надалі не конфліктували.

Для Ісайок на ремонт доріг протягом місяця теж виділять техніку та щебінь, проте його не вистачить на всі вулиці. Підсипатимуть там, де це вкрай необхідно.

Про те, що за селом в сторону Яцюків, «розростається» стихійне сміттєзвалище, ми вже згадували минулого разу. Староста округу Галина Васильченко робить всі можливе, аби своєчасно його загортати, та жителі навколишніх сіл зусиль своєї очільниці не цінять — і далі викидають сміття при самій дорозі. А все через те, що, ніби-то комунальна служба не забирає по селах сміття.

Продовжує людей хвилювати і проблема з заготівлею дров: в ліс не пускають, своїм транспортом дрова вивозити не дозволяють, навіть сухостій лежить, а людям — зась!

Проте, на жаль, вирішити це питання не в компетенції міської громади. Такі рішення приймають на вищому рівні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень