A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Цього разу у Москаленках на голову Богуславської територіальної громади чекали з наріканнями на нерегулярне автобусне сполучення та закриття ФАПу.

Дата: 19.10.2021 14:53
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

 

 

Виїзний прийом громадян міським головою

Цього разу у Москаленках на голову Богуславської територіальної громади чекали з наріканнями на нерегулярне автобусне сполучення та закриття ФАПу. Так як село розташоване далеко від Богуслава, не кожен має змогу дістатися до центральної лікарні, а відтак — отримати кваліфіковану медичну допомогу. Це питання можна вирішити разом із керівництвом Центру сімейної медицини, слід визначити день, коли лікар зможе проводити прийом. Але — тільки раз на тиждень.

Сьогодні, у Вільховці, після приїзду міського голови Віталія Хоменка, приватна ліцензована організація провела обстеження недіючої свердловини (з цією проблемою — отримання якісної питної води — неодноразово звертались жителі). Висновок фахівців невтішний — дешевше стане зробити іншу, адже на «реабілітацію» старої потрібні чималі кошти.

Семигірці, а це жителі Вільховецького старостинського округу, підготували колективне звернення на ім’я голови громади та свого депутата: просять відремонтувати клуб, забезпечити жителів дровами, знизити плату за електроенергію в зимовий період, закупити сміттєві баки, обрізати аварійні дерева, провести ремонт автобусних зупинок та освітлення вулиць тощо. У переліку — ще багато питань. Та першочерговими, за переконанням голови громади Віталія Хоменка, є забезпечення дровами, так як Семигори — єдине село, до якого не підведений газ, та робота ФАПу, аби люди отримували своєчасну медичну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень