A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Звіт про роботу депутата Богуславської міської ради VIII скликання Сотника Сергія Івановича

Дата: 27.10.2021 08:01
Кількість переглядів: 427

 

 

Звіт про роботу депутата Богуславської міської ради VIII скликання

Сотника Сергія Івановича

Я, Сотник Сергій Іванович, був обраний депутатом Богуславської міської ради VIII скликання від політичної партії «За майбутнє».

З самого початку роботи депутатського корпусу у своїй діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян» та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради. Рішенням 1-ї сесії мене було включено до комісії ЖКХ.

Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутата міської ради, вважаю участь у пленарних засіданнях міської ради та роботу в постійній комісії, а тому на особистому та постійному контролі тримаю рішення міської ради з питань, що належать до повноважень комісії.

Так, під час виконання депутатських обов’язків мною відвідано всі засідання та підтримано рішення, обговорені на засіданнях постійної комісії.

        Проводжу прийоми громадян. Розглянуто та позитивно вирішено ряд питань, а саме:

  • проведено та підключено вуличне світло на вул. Корсунській (№101- №113б), якого там взагалі не було; допоміг з підключенням вуличного світла на пер. Петра Запорожця;

  • приймав активну участь в заміні ліхтарів вуличного освітлення на вул. Богуславка, вул. Чумацький шлях, пер. Чумацький шлях та ін.;

  • на вул. Чумацький Шлях було викошено та засипано провалля поблизу будинку №98;

  • на вул. Богуславці сприяв вирішенню питання про засипання ям на дорозі;

  • за звітний період, за зверненнями громадян, було складено близько 30 актів обстеження житлово-побутових умов проживання та одну характеристику;

  • допоміг оформити громадянину Кульбію І. соціальну пенсію;

  • оформив документи безхатченку Тимошенку А. та займаюся оформленням пенсії йому;

  • сприяв вирішенню питання щодо кільцевого маршрутного таксі №3.

  • вирішив питання встановлення воріт на Центральному кладовищі м. Богуслава;

  • допомагав у похованні безрідних людей;

  • періодично допомагаю продуктами харчування для хворих, які знаходяться в Богуславській  ЦЛ на стаціонарному лікуванні;

  • об’єднав мотоциклістів Богуславщини та прилеглих громад в один Клуб Мотолюбителів та активно його розвиваю (заохочуємо юних мотолюбителів, проводимо мотопробіги, змагання), при кожному мотопробізі вшановуємо пам'ять загиблих воїнів АТО покладанням квітів та хвилиною мовчання.

  • разом з членами Мотоклубу Богуславщини прибрали територію між м. Богуславом та с. Мисайлівкою біля проїжджої частини дороги.

Вважаю, що статус депутата  зобов’язує до вимогливого ставлення до своєї роботи, адже депутати повинні захищати інтереси своїх виборців, які їм делегували право управління. Маю намір продовжувати вирішення нагальних проблем в місті і сподіваюсь на подальшу співпрацю з громадою.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень