A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Виїзний прийом громадян міським головою Віталієм Хоменком відбувся у Мисайлівці, Саварці та Шупиках

Дата: 27.10.2021 09:33
Кількість переглядів: 392

 

 

Виїзний прийом громадян міським головою Віталієм Хоменком відбувся у Мисайлівці, Саварці та Шупиках
Щоправда, у Мисайлівці та Шупиках у жителів знайшлися важливіші справи, і свої звернення до голови громади вони відклали на потім, а от у Саварці на очільника громади вже чекали.
Болючим для саварчанки виявилося те, що в її криниці різко впав рівень води. А все через те, що сусід викопав неподалік копанку на ділянці, яку йому виділили для садівництва. Тож на місці вирішили: написати клопотання до відділу держгеокадастру, аби спеціалісти встановили порушення і вжили заходів щодо нецільового призначення земельної ділянки.
Із серйозними питаннями звернувся на прийомі житель Саварки. Його як і інших жителів громади турбує розорення берегових захисних смуг, браконьєрський вилов риби. Просив встановити вбиральні на кладовищі, дорожні знаки початку села зі сторони Ольшаниці. А ще висловив пропозицію про створення на землях Саварського старостинського округу ягідних сімейних кооперативів, висадження садків та зелених зон. Що ж, пропозиція слушна, влада громади готова її підтримати при умові написання чіткого плану розвитку такого бізнесу. Це допоможе створити додаткові робочі місця та зробити громаду успішною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень