A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

День визволення України від фашистських загарбників — дата, яка відзначається в Україні щорічно 28 жовтня!

Дата: 28.10.2021 10:50
Кількість переглядів: 299

 

 

День визволення України від фашистських загарбників — дата, яка відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України.
Понад десять мільйонів українців загинули у найбільшому в історії людства військовому конфлікті – Другій світовій війні. А ті, що вижили, повернулися до зруйнованих міст та спалених сіл і відбудували їх. Українці ніколи не забудуть про цю трагічну сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.
Ми доземно вклоняємось усім ветеранам, учасникам Другої світової війни. Величезна подяка всім, хто витримав на своїх плечах весь тягар тих часів, а потім відбудував і підняв зі згарищ українські міста і села. Час минає, відходять у вічність останні герої, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі.
Щиро дякуємо всім ветеранам, сучасним героям за самовідданість і любов до України. Бажаємо здоров'я, добробуту, тепла, затишку, мирного і світлого неба над головою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень