A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Звіт про роботу депутата Богуславської міської ради VIII скликання Ткаченка Вадима Олександровича

Дата: 01.11.2021 11:05
Кількість переглядів: 501

 

 

Звіт про роботу депутата Богуславської міської ради VIII скликання Ткаченка Вадима Олександровича

 

  Звіт діяльності депутата Богуславської міської ради від політичної партії «Громадський рух  Миколи Томенка «Рідна Країна»» Ткаченка Вадима Олександровича

   В своїй роботі  керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Богуславської міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради. 

  Одним із пріоритетів в роботі депутата, вважаю участь у пленарних засіданнях міської ради та роботу в постійній комісії. За  звітний період мого депутатства взяв участь у майже всіх чергових сесіях (1- відсутній відпустка, 1- відсутній на позачергові сесії)  Богуславської міської ради. Організував та провів 14 засідань бюджетної комісії. Постійним предметом розгляду очолюваної мною комісії є бюджет Богуславської  міської ради та внесення змін до нього, місцеві податки та збори, єдиного податку для суб`єктів підприємницької діяльності та інші важливі питання життєдіяльності міста. Проводжу особистий прийом громадян, було проведено 2 виїзних прийомів за звітний період. 

   Основні питання, які хвилюють людей – це соціально-побутові проблеми, а саме: якість доріг, засміченість територій, якість комунальних послуг та інше. Звертаюсь у відповідні служби для вирішення цих питань. Сприяв у наданні громадянам інформації з пенсійних питань, отримання допомоги на дітей, інших соціальних виплат та компенсацій, отримання допомоги від органів державної влади.  Я, як депутат не в змозі усунути всі проблеми своїх виборців. Але вважаю, що ми повинні докладати всіх зусиль до позитивного вирішення проблеми тих, хто нас обирав.

Депутат Ткаченко Вадим Олександрович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень