Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери — люди, справою яких є віддана, невтомна праця на благо людей!

Дата: 05.11.2021 10:26
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

 

 

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери — люди, справою яких є віддана, невтомна праця на благо людей!

Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як праця працівника соціальної сфери. Тут не може бути випадкових людей, це — праця за покликанням. Вона по плечу тільки обраним, тим, хто цілком віддає себе турботі про інших.

Саме такі люди працюють у комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Богуславської міської ради, керівником якого є Наталія Ковальова. До структури Центру входить і відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання людей, який став справжнім сімейним вогнищем для літніх і самотніх, про яких немає кому піклуватись.

Тож напередодні професійного свята міський голова Віталій Хоменко привітав працівників Центру надання соціальних послуг, які роблять життя самотніх людей кращим, та подякував за професіоналізм та відданість справі.

У цей день хочеться сказати спасибі кожному працівнику соціальної сфери за щоденну нелегку працю. Нехай заслужена повага від людей надає вам сили, нехай множаться ваші добрі вчинки, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу. Здоров’я вам, щастя і благополуччя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень