A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Сьогодні відбулись святкові урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 13:33
Кількість переглядів: 397

 

 

Сьогодні відбулись святкові урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На захід було запрошено першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександра Гогулю, начальника соціально-гуманітарного управління Оксану Поліщукначальника відділу культури, молоді та спорту Тетяну Куценку, працівників, керівників будинків культури в громаді, бібліотекарів, аматорів народного мистецтва та всіх причетних до свята.

Олександр Гогуля та Оксана Поліщук  щиросердно привітали присутніх зі святом, побажали усім міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги  і особистого щастя.

Приєднався  до привітань і представник депутата Київської обласної ради Арташеса Татояна Олександр Чижевський, який привітав всіх присутніх із професійним святом, зазначивши, що працівники вищевказаної професії – це люди, які несуть радість та любов до танцю, співу, слова, до життя, наповнюють будні високими і світлими почуттями.

Кращих працівників галузі культури та народного мистецтва громади було відзначено Почесними грамотами міського голови Віталія Хоменка, депутата Київської обласної ради Арташеса Татояна та Подяками начальника соціально-гуманітарного управління Оксани Поліщук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень