A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: ЗАВЕРШЕНО КАПРЕМОНТ САДОЧКА «МАЛЯТКО» КИЇВЩИНІ

Дата: 16.11.2021 14:23
Кількість переглядів: 372

 

В с. Студеники Київської області завершено капітальний ремонт дитячого садочка «Малятко» в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Виконані роботи забезпечать економію споживання енергоресурсів майже на 59%. Про це 15 листопада повідомив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

«Дитячий садок «Малятко» у Студениківській громаді було зведено ще у 1980 році. Завдяки реалізації програми «Велике будівництво» понад 100 дітей зможуть перебувати у покращених умовах. Крім того, проведена термомодернізація закладу дасть змогу громаді отримувати значну економію бюджетних коштів та енергоресурсів», – зазначив заступник голови Київської ОДА.

Заклад дошкільної освіти «Малятко» – це двоповерхова будівля, побудована у 1980 році, загальною площею 1430,7 м2. Кількість дітей у ЗДО становить близько 100 осіб, кількість персоналу 20 осіб.

На даному об’єкті були проведені роботи із заміни вікон та дверей, утеплення фасадів, заміни та утеплення покрівлі, утеплення цоколю та оздоблення, влаштування ганків, козирків, утеплення горища.

Загальна вартість виконаних робіт склала 6,7 млн грн. Кошти передбачено з обласного бюджету у сумі 5,3 млн грн, а решту коштів – 1,4 млн грн з місцевого бюджету.

 

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень