A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Наміри  про планову діяльність  з розробки Мисайлівської ділянки Богуславського родовища  гранітів

Дата: 17.11.2021 10:34
Кількість переглядів: 779

Фото без опису

 

 

                  Наміри  про планову діяльність  з розробки Мисайлівської ділянки 

Богуславського родовища  гранітів

До виконавчого комітету Богуславської міської ради  надійшло ПОВІДОМЛЕННЯ  від  ТОВ «ТД   КОМЕТА»  про  намір  проводити   планову діяльність  та оцінку  її впливу  на довкілля. Планова діяльність  полягає в розробці з подальшою  рекультивацією  Мисайлівської  ділянки  Богуславського  родовища  гранітів  як окремого  об’єкту надрокористування  в Богуславській  громаді.                                                                     Відповідно  до чинного законодавства  України рішенням  про провадження даної планової діяльності  буде  висновок  з оцінки впливу на довкілля у якому визначено  допустимість провадження такої  діяльності з видобування  корисних копалин (ч. 3 ст.11 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля»), що видається Департаментом  екології та природних ресурсів Київської обласної  державної  адміністрації .

       Усі зауваження  та пропозиції  громадськості  до  планової  діяльності, обсягу дослідження  та рівень  деталізації  інформації, що  підлягає  включенню  до звіту  з оцінки  впливу  на довкілля  необхідно  надсилати  до:   Департамент  екології та природних  ресурсів  Київської  обласної державної  адміністрації - 01004, м. Київ, вул. Басейна, ½-а , тел.279-01-58, факс- 234-96-15, електронна адреса: der_eco@koda.gov.ua. Контактна особа: Ткаліч Ганна Іванівна.

      Для ознайомлення з ПОВІДОМЛЕННЯМ про планову діяльність, яка підлягає  оцінці впливу на довкілля  звертатися  до відділу агропромислового комплексу, екології та використання земель с/г земель ( к.107) виконавчого комітету Богуславської міської ради.

 

Пидюра П., головний спеціаліст відділу агропромислового комплексу, екології та використання земель с/г призначення

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень