A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

На засіданні комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики, що відбулося 25 листопада, депутати спочатку розглянули звернення про виділення коштів.

Дата: 26.11.2021 14:21
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

 

 

На засіданні комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики, що відбулося 25 листопада, депутати спочатку розглянули звернення про виділення коштів. Зокрема, проголосували за надання 11 тис. грн. на підтримку команди з пауерліфтингу для участі в змаганнях; 26 тис. 300 грн. — на здійснення коригування та експертизи кошторисної частини робочого проекту по ремонту приміщень та споруд спортивного закладу «Колос»; 61 тисячі гривень — на виконання робіт з коригування проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту частини будівлі з утепленням фасаду поліклінічного відділення центральної лікарні та 20-ти тисяч — на коригування робочого проекту з капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Набережна в с. Чайки. Також виділили кошти на матеріальну допомогу для членів ГО «Об’єднання інвалідів Чорнобиля» до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

За зверненням соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету міської ради про внесення змін до річного кошторису установ загального і спеціального фондів по закладах освіти, після уточнення залишків освітньої субвенції по загальному фонду управління фінансів міської ради здійснило перерозподіл коштів спецфонду та направило їх на заробітну плату освітнім працівникам.

На засіданні комісії пройшло і обговорення проекту бюджету на наступний, 2022 рік, в частині прогнозованих надходжень і видатків. Але про точні цифри говорити зарано, їх члени комісії будуть обговорювати на наступному засіданні бюджетної комісії та виконкомі. Після чого проект бюджету на 2022 рік буде запропонований для голосування депутатам на сесії міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень