A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, торгівлі і сфери послуг, комунальної власності і ЖКГ, на якому депутати розглянули ряд питань. Зокрема...

Дата: 09.12.2021 16:17
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

 

 

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, торгівлі і сфери послуг, комунальної власності і ЖКГ, на якому депутати розглянули ряд питань. Зокрема, члени комісії рекомендували винести на розгляд сесії питання про погодження інвестиційної програми КП БМР «Богуславське житлово-комунальне підприємство» на 2022 рік, про затвердження програм міської ради, спрямованих на покращення роботи та функціонування всіх сфер діяльності громади. Окремо зупинилися на питанні передачі оператору газорозподільної системи Кагарлицьке АТ «Київоблгаз» в господарське відання об’єктів газорозподільної системи Богуславської територіальної громади, так як місцеві комунальні підприємства не можуть їх обслуговувати через відсутність дозвільних ліцензій. Також дозволили КУ «Центр надання соціальних послуг» списати основні засоби з балансу підприємства, що були виявлені під час проведення інвентаризації.

1 грудня цього року закінчився термін оренди гаражних приміщень по вул. Озерна і Стадіонна. Проте договір оренди продовжений не буде, так як ці об’єкти відтепер включені до переліку тих, що підлягають передачі в оренду через аукціон на електронному майданчику Прозоро. Ці питання будуть винесені на розгляд депутатів на сесії міської ради.

На засіданні комісії з освіти і науки, культури та відродження духовності, сім’ї, молоді, фізкультури та спорту, охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту, екології, та охорони навколишнього середовища, та взаємодії з учасниками АТО (ООС), депутати розглядали питання надання матеріальної допомоги та питання затвердження програм Богуславської міської ради на наступні роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень