A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Вчора, 9 грудня, члени комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики обговорили ряд програм, спрямованих на покращення роботи та функціонування всіх сфер діяльності громади.

Дата: 10.12.2021 10:55
Кількість переглядів: 550

 

 

Вчора, 9 грудня, члени комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики обговорили ряд програм, спрямованих на покращення роботи та функціонування всіх сфер діяльності громади. У переліку — 20 профінансованих програм. Серед них і Стратегія розвитку Богуславської територіальної громади на 2022-2027 роки, розділи якої тісно переплетені з іншими програмами.

Проголосували депутати і за затвердження структури та штатних розписів виконавчих органів влади, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів на 2022 рік: у проекті рішення пропонується затвердити по соціально-гуманітарному управлінню — 11 штатних одиниць, по управлінню фінансів — 9 шт. од., та 91 штатну одиницю — по виконавчому комітету (сюди відносяться старости, діловоди й прибиральники в старостинських округах, а також — працівники, які знаходяться в декретній відпустці).

Також розглянули звернення фізичних і юридичних осіб. Зокрема, підтримали виділення 67-ми тис. грн. для КП «Богуславблагоустрій» для придбання 10-ти світильників на сонячних батареях для заміни їх у Шупиках та для погашення кредиторської заборгованості за придбання запчастин для техніки; більше ста тисяч гривень — для КНП БМР «Богуславська центральна лікарня» на виплату заробітної плати за листопад; за оренду льоду, на якому тренуються наші «Шершні», — 15 тисяч грн., по соціально-гуманітарному управлінню, у межах кошторисного призначення перенаправили кошти з тих, які планували на відрядження, — для дитячо-юнацької спортивної школи і бібліотеки. Підтримали перерахунок коштів, що надійшли до бюджету громади, на рахунок учаснику бойових дій, внутрішньо переміщеній особі — для придбання житла. Також члени бюджетної комісії проголосували за виділення 200 тисяч гривень для КП «Богуславське житлово-комунальне господарство» — для розрахунку з підрядником за реконструкцію системи газопостачання котельні «фінського» містечка. Окремо зупинилися на зверненні депутата міської ради Вадима Ткаченка, який просив виділити 30 тис. грн. на придбання кондиціонера для обігріву приміщення ФАПу Ісайківського старостинського округу. Проте, як підсумували своє обговорення депутати, придбання кондиціонера не вирішить питання. Тож його вирішили відкласти для детального вивчення.

Після обговорення питання про внесення змін до рішення від 23.12.2020 р. № 55-03-VII «Про міський бюджет Богуславської територіальної громади на 2021 рік» члени комісії рекомендували винести його на розгляд сесії та вчергове обговорили проект бюджету громади на наступний рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень